Aan het eind van je geld nog een stuk verbouwing over?

dcvf_bosch-het-zelf_img01

Uitdaging: geen baas in eigen huis

De huizenmarkt zit vast. De inflatie rijst de pan uit. En de energierekening en huurprijzen stijgen mee. Gaat er iets kapot? Zie dan maar iemand te vinden die het kan komen maken. En zo kunnen we nog even doorgaan. Het is slechts een greep uit de uitdagingen van de woningmarkt op het moment. Elk huishouden heeft er op zijn eigen manier wel mee te maken. Het kan zelfs een gevoel opwekken dat je vastzit. En geen controle hebt over je eigen woonsituatie.

Insight: power to the people!

Dat maakt het nóg relevanter om te weten wat je zelf kunt doen. Het lastige is dat mensen klussen niet (meer) met de paplepel ingegoten krijgen en dus minder klusvaardig zijn. Dit zorgt behalve minder ervaring ook voor meer twijfel om aan een klus te beginnen. Meteen rijst de vraag: kan ik dat wel? Bosch steekt deze grote groep mensen met een sterk staaltje empowerment een hart onder de riem en helpt ze op weg met de klusjes in huis die ze wél zelf kunnen. Ook al denken ze misschien van niet.

dcvf_bosch-het-zelf_img03
dcvf_bosch-het-zelf_img05

Act-factor: Bosch-Het-Zelf

We kaarten eerst actuele en herkenbare woonproblemen aan en bieden daarna praktische tools om het zelf op te lossen. Inclusief tips & tricks om de klus goed en makkelijk te klaren. Voor als je binnenkort meer kinderen hebt dan kamers. En voor als je verbouwplannen groter zijn dan je spaarpot.

Zo communiceren we het hele jaar vanuit dit thema. Zowel voor de Q2 en Q4 campagnes, als met de always on campagne. Natuurlijk telkens toegepast op een type klus dat op dat moment relevant is.