Van Amsterdam naar Barcelona

Uitdaging: M&M’S lekker laten landen in Barcelona

Op een paar vierkante meter impact maken met een interactieve area op het vliegveld van Barcelona. Om een nieuwe Limited Edition M&M’S om te introduceren: salted caramel. Met die missie mochten we aan de slag voor Mars International Travel Retail.

Insight: travel with m

Reizigers op vliegvelden zijn vooral aan het wachten, dat is natuurlijk niemands favoriete tijdverdrijf. Daarom zeggen wij: Travel With M! M&M’S is hét merk om deze momenten fun te maken. Onze favoriete spokescandies reizen met je mee, ook naar Barcelona. Om je onder te dompelen in een gele wereld.

Act-factor: lokale touch? ¡Sí, claro!

DCVF pakt het project volledig aan. Van concept en 3D-design tot productie en installatie. Van Amsterdam naar Barcelona. Gelokaliseerd maatwerk, bedacht én gemaakt in een tijdsbestek waar Gaudí jaloers op zou zijn. Geheel in de stijl van de Catalaanse architect integreerden we een Instagrammable bank in het winkelmeubel. Daar kunnen chocoladefans op hun gemakje genieten van de nieuwe salted caramel M&M’s en natuurlijk op de foto met Red & Yellow. Dat is lekker landen.

extra case beelden m&ms – beeld 03
extra case beelden m&ms – beeld 04
extra case beelden m&ms – beeld 02